Realtime Accountancy… Wablief?

Realtime Accountancy… Wablief?

Realtime Accountancy… Wablief?

BOOX wenst haar cliënten goed bij te staan in een snel veranderende bedrijfswereld. Ondernemers verwachten dat hun accountant snel reageert en hen met realtime inzichten ondersteunt en adviseert. Daarenboven hecht BOOX veel belang aan het persoonlijk contact met haar cliënten. Hoog tijd dus om routinetaken, zoals de verwerking van facturen, op een andere manier aan te pakken.

Bankuittreksels, facturen, loonstaten en noem maar op. BOOX verwerkt deze documenten al jaren op een geautomatiseerde manier. Met de recente inschakeling van boekhoudrobots, gaat BOOX nu nog een hele stap verder.

Doelstelling hiervan is om uw administratieve rompslomp tot een absoluut minimum te herleiden. BOOX ontwikkelde een procedure én een persoonlijke begeleiding door medewerkers die hiervoor speciaal werden opgeleid. Deze medewerkers kennen bovendien de meeste tools die erop gericht zijn om uw bedrijfsvoering vlot te laten verlopen. De belangrijkste stappen van deze procedure zijn:

  1. Inzicht krijgen in de facturen die u krijgt: wie stuurt u facturen en op welke wijze gebeurt dit?
  2. Inzicht krijgen in de wijze waarop u verkoopfacturen opmaakt en verstuurt.
  3. In kaart brengen van de tools die u al gebruikt of wenst te gebruiken. Hierbij denken we aan software en/of platformen zoals Teamleader, Lightspeed, Eenvoudigfactureren.be, Winfakt, Carfac, … maar ook Dropbox of Google Drive.
  4. Opstarten en instruëren van uw boekhoudrobot met uniek email-adres.
  5. Degewenst contacteert BOOX uw leveranciers met het verzoek om hun facturen aan te leveren (a) op de wijze door u bepaald en (b) rechtstreeks aan uw boekhoudrobot met uniek email-adres.
  6. Koppelen van diverse platformen waarop u facturen ontvangt met uw boekhoudrobot. Gekende platformen zijn Doccle en Zoomit. De koppeling gebeurt door gebruik te maken van de dienst Voila, een superveilige en handige tool van Codabox (Isabel).
  7. Koppelen van de tools die uw al gebruikt of wenst te gebruiken met uw boekhoudrobot.
  8. Indien van toepassing ervoor zorgen dat uw bankuittreksels, staten van creditcards en loonstaten automatisch door BOOX worden ontvangen met behulp van Codabox.
  9. Uw tool opstarten waardoor u 24/7 uw aankoop- en verkoopfacturen kan raadplegen met – voor de meeste van onze cliënten – de melding dat deze facturen al dan niet betaald zijn.

BOOX analyseert in voorkomend geval complexe bedrijfsadministratie, stelt optimalisaties voor en begeleidt het veranderingsproces. In elk geval wordt u begeleid en opgevolgd door gespecialiseerde medewerkers in samenwerking met uw vaste contactpersoon.

De voordelen van realtime accountancy zijn talrijk: uw administratie verloopt vlotter, uw boekhouding is up to date, uw BOOX-accountant verkrijgt realtime inzichten en kan sneller reageren, anticiperen en u beter ondersteunen.

Realtime accountancy? Alstublieft!

Een reactie achterlaten