Een boutique-styled

Accountantskantoor

BOOX is het resultaat van een inspirerende bedrijfsfusie in 2016. Maar vergis u niet. Het huidige accountantskantoor met vestigingen in Beringen (be-Mine) en Leuven is nog jong, maar kan achter de schermen rekenen op tonnen expertise.


Bezieler Gert Engelen: “Mijn roots liggen in de cijfers. Tot 2000 werkte ik voor Bank J. Van Breda & C°, een bank met een duidelijke visie. Die focus nam ik mee naar Boox. Ook mijn academisch verleden als docent ondernemingsstrategie (UHasselt) en accountancy, financieel beheer en fiscaliteit (PXL, UCLL) zindert na. Pure cijfers interesseren me niet, wél wat die kunnen doen voor een ondernemer.”

Ontdek onze
360° bedrijfssupport

Boox is dan ook atypisch georganiseerd. De competenties van het hele team zijn ingenieus complementair. Accountants, bedrijfseconomen, juristen, fiscalisten, assistants: ze garanderen een 360° bedrijfssupport met behulp van de nieuwste technologieën.

An Caeyers, lid van het managementteam “Ik geloof sterk in de maatschappelijke verantwoordelijkheid van ondernemers. Voor ons maakt de sector op zich minder uit. Er is één constante die onze klanten typeert. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers die wéten waarmee ze bezig zijn. Pure professionals die iets moois willen opbouwen en dit graag delen. Die een legacy willen nalaten. Persoonlijke betrokkenheid, daar draait alles om. En dat trekken we bij Boox door in alles wat we doen.”

Don't be a stranger.
Keep in touch.